A magyarnyerogepek.com adatvédelmi szabályzata

A magyarnyerogepek.com oldalról elérhető magyarnyerogepek.com oldalon az egyik fő prioritásunk a személyes adatok védelme látogatóinkat. Ez az adatvédelmi nyilatkozat olyan típusú információkat tartalmaz, amelyeket a gyűjtött és rögzített magyarnyerogepek.com és hogyan használjuk.

Ha további kérdései vannak, vagy további információra van szüksége adatvédelmi szabályzatunkkal kapcsolatban, ne habozzon lépjen kapcsolatba velünk.

Ez az adatvédelmi szabályzat csak az online tevékenységeinkre vonatkozik, és a weboldalunk látogatóira érvényes a magyarnyerogepek.com oldalon megosztott és/vagy gyűjtött információkkal kapcsolatban. Ez a politika nem az offline vagy a webhelyen kívüli csatornákon keresztül gyűjtött információkra vonatkozik.

Hozzájárulás

Webhelyünk használatával Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket, és elfogadja annak feltételeit.

Az általunk gyűjtött információk

A személyes adatok, amelyek megadására kérik, és az okok, amelyek miatt meg kell adnia, egyértelművé válik az Ön számára, amikor személyes adatainak megadását kérjük.

Ha közvetlenül kapcsolatba lép velünk, további információkat kaphatunk Önről, például nevét, e-mail-címét címet, telefonszámot, az Ön által nekünk küldött üzenet és/vagy mellékletek tartalmát és minden mást információkat, amelyeket megadhat.

Amikor regisztrál egy fiókot, elkérhetjük kapcsolatfelvételi adatait, beleértve az olyan elemeket, mint a név, cég neve, címe, e-mail címe és telefonszáma.

Hogyan használjuk fel az Ön adatait

Az általunk gyűjtött információkat különféle módokon használjuk fel, többek között a következőkre:

  • Webhelyünk biztosítása, működtetése és karbantartása
  • Webhelyünk fejlesztése, személyre szabása és bővítése
  • Megértse és elemezze, hogyan használja webhelyünket
  • Új termékek, szolgáltatások, funkciók és funkciók fejlesztése
  • Közvetlenül vagy valamelyik partnerünkön keresztül kommunikálhat Önnel, beleértve az ügyfélszolgálatot is frissítéseket és egyéb információkat nyújt Önnek a weboldallal, valamint marketing és promóció céljából célokra
  • E-maileket küldeni
  • Csalások keresése és megelőzése

Naplófájlok

magyarnyerogepek.com a naplófájlok használatának szokásos eljárását követi. Ezek a fájlok naplózzák a látogatókat, amikor azok látogassa meg a weboldalakat. Minden hosting cég ezt teszi, és a hosting szolgáltatások elemzésének egy részét. Az információ A naplófájlok által gyűjtött fájlok tartalmazzák az IP-címeket, a böngésző típusát és az Internet-szolgáltatót (ISP), dátum- és időbélyegző, hivatkozó/kilépési oldalak, esetleg a kattintások száma. Ezek nem kapcsolódnak minden olyan információ, amely személyesen azonosítható. Az információk célja a trendek elemzése, a webhely adminisztrálása, a felhasználók mozgásának nyomon követése a webhelyen, valamint demográfiai adatok gyűjtése.

A hirdetési partnerek adatvédelmi irányelvei

Ebben a listában megtalálhatja az egyes hirdetési partnerek adatvédelmi irányelveit magyarnyerogepek.com.

A harmadik féltől származó hirdetésszerverek vagy hirdetési hálózatok olyan technológiákat használnak, mint a cookie-k, a JavaScript vagy a Web Beacons a magyarnyerogepek.com oldalon megjelenő hirdetéseikben és linkjeikben használják, amelyeket elküldenek közvetlenül a felhasználók böngészőjébe. Amikor ez megtörténik, automatikusan megkapják az Ön IP-címét. Ezek a technológiák reklámkampányaik hatékonyságának mérésére és/vagy a hirdetések személyre szabására használják tartalom, amelyet a felkeresett webhelyeken lát.

Ne feledje, hogy a magyarnyerogepek.com nem fér hozzá ezekhez a harmadik felek által használt cookie-khoz, és nem tudja ellenőrizni azokat. hirdetők.

Harmadik felek adatvédelmi irányelvei

A magyarnyerogepek.com adatvédelmi szabályzata nem vonatkozik más hirdetőkre vagy webhelyekre. Így vagyunk azt tanácsoljuk Önnek, hogy további részletekért tekintse meg e harmadik fél hirdetésszervereinek megfelelő adatvédelmi szabályzatát információ. Tartalmazhatja gyakorlataikat és útmutatást arról, hogyan lehet leiratkozni bizonyos lehetőségekről.

Dönthet úgy, hogy letiltja a cookie-kat az egyéni böngészőbeállításokon keresztül. Részletesebben tudni Az adott webböngészőkkel kapcsolatos cookie-kezeléssel kapcsolatos információk a böngészők megfelelő oldalán találhatók webhelyek.

CCPA adatvédelmi jogok (Ne adják el személyes adataimat)

A CCPA értelmében többek között a kaliforniai fogyasztóknak joguk van a következőkre:

Kérje, hogy a fogyasztó személyes adatait gyűjtő vállalkozás tegye közzé a kategóriákat és a konkrét adatokat személyes adatok, amelyeket egy vállalkozás gyűjtött a fogyasztókról.

Kérje a vállalkozást, hogy töröljön minden olyan személyes adatot a fogyasztóról, amelyet a vállalkozás gyűjtött.

Kérje, hogy a fogyasztó személyes adatait értékesítő vállalkozás ne adja el a fogyasztó személyes adatait.

Ha kérelmet nyújt be, egy hónap áll rendelkezésünkre, hogy válaszoljunk. Ha szeretne ezek közül bármelyiket gyakorolni jogait, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

GDPR adatvédelmi jogok

Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy teljes mértékben tisztában van az összes adatvédelmi jogával. Minden felhasználó az jogosult a következőkre:

Hozzáférési jog – Önnek jogában áll másolatot kérni személyes adatairól. Előfordulhat, hogy felszámítunk egy kis összeget a szolgáltatás díja.

A helyesbítéshez való jog – Önnek jogában áll kérni, hogy helyesbítsünk minden olyan információt, amelyről úgy gondolja, hogy az adat pontatlan. Önnek joga van arra is, hogy kérje az Ön által hiányosnak vélt információk kiegészítését.

A törléshez való jog – Önnek jogában áll kérni, hogy töröljük személyes adatait bizonyos feltételek mellett feltételeket.

A feldolgozás korlátozásának joga – Önnek jogában áll kérni, hogy korlátozzuk az Ön adatainak feldolgozását személyes adatok, bizonyos feltételek mellett.

A feldolgozás elleni tiltakozás joga – Önnek jogában áll tiltakozni személyes adatainak általunk történő kezelése ellen, bizonyos feltételek mellett.

Az adathordozhatósághoz való jog – Önnek jogában áll kérni a rendelkezésünkre álló adatok továbbítását bizonyos feltételek mellett egy másik szervezethez vagy közvetlenül Önhöz gyűjtik.

Ha kérelmet nyújt be, egy hónap áll rendelkezésünkre, hogy válaszoljunk. Ha szeretne ezek közül bármelyiket gyakorolni jogait, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.